Terugblik op de reünie

Geplaatst op 22 juni 2017

Lieve familie, nazaten van opa en oma Korrel. Op 21 juni heeft de voorbereidingsgroep van de Korrel reünie van 20 mei 2017, samen met de gastvrije bewoners van de Ronde Hoep West, de familiereünie geëvalueerd. Conclusie: Wij kijken terug op een zeer geslaagde familiebijeenkomst. We waren het erover eens dat de stemming opperbest was en dat iedereen volop het contact gezocht heeft. De fotopuzzeltocht en het gemotoriseerde uitstapje op de strobalen naar het land droegen daar aan bij. Maar zeer zeker ook de geweldige familiequiz uit de koker van Lia en Peter! We vonden het heel sympathiek dat in die quiz ook de familieleden een plekje kregen, die ons helaas ontvallen zijn. Nadrukkelijk willen we jullie daarvoor bedanken. Natuurlijk heb je altijd weer tekort mensen gesproken en vliegt de tijd om. Wat mooi is het dan dat we die prachtige foto’s nog hebben!!! Lieve familie, we zien elkaar graag in deze vrolijke omstandigheden weer over 5! jaar. Namens, Wessel, Anneke, Joke een hartelijke groet, Els.