Verslag “Korrelbrug” op de website

Geplaatst op 22 november 2006

Het heeft even geduurd maar eindelijk staat het uitgebreide verslag van Peter op de website. Klik in de menubalk op “Family Specials” en dan op de link “Korrelbrug”.Hierin vindt u alles over de totstandkoming van de naamgeving van de brug over de “Boerenwetering” in Amsterdam.Ook kunt u via het menu navigeren naar de brieven die zijn geschreven, de krantenartikelen en vindt u de foto’s van de feestelijke opening van de Korrelbrug op 13 april 2002.

Lees verder

60 JAAR SLAGERIJ KORREL IN BETONDORP

Geplaatst op 25 oktober 2006

Slagerij Korrel aan de Brink in Betondorp bestaat dit jaar 60 jaar. Ter ere hiervan kregen Tiny en haar zoon Gerard op 25 oktober een receptie aangeboden van de “Werkgroep Betondorp” in samenwerking met Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer. Het Amsterdams Stadsblad besteedde op woensdag 18 oktober een uitgebreid artikel aan deze mijlpaal. U kunt het artikel hier in pdf-formaat bekijken.Op woensdag 25 oktober schreef de Telegraaf hierover het volgende artikel.Klik hier voor een fotoreportage van de receptie in het Brinkhuis.RTV-NH heeft filmopnamen gemaakt in de slagerij. Indien u iets meer over de achtgrond van Betondorp te weten wilt komen, klikt u hier Klik hier voor een kijkje op de Brink

Lees verder

Reünie 2007

Geplaatst op 14 augustus 2006

Beste familieleden, zet het vast in de agenda. De grote reünie 2007 zal plaatsvinden op 24 juni.Trudy van Noort en Anneke van der Meer nemen het initiatief hiervoor. Te zijner tijd zult u hier meer over horen.Attentie: Wilt u via het contactformulier van de website laten weten of u komt. Dan hebben wij meteen de gegevens om u via e-mail op de hoogte te houden van de locatie en activiteiten. Alvast bedankt.

Lees verder

Nieuwe website

Geplaatst op 11 februari 2006

Vanaf vandaag is onze familiewebsite www.korrel.com in de lucht.Op deze website treft u vooralsnog een eerste opzet aan met hierin opgenomen de stamboom van Wes en Jans opgezet door Peter Korrel en Rie Korrel-Stigter. Een prachtig werkstuk dat u ook als pdf-bestand van onze site kunt downloaden.In deze nieuwsrubriek zult u op de hoogte gehouden worden van allerlei familiezaken.Heeft u nieuws dat het vermelden waard is op onze familiewebsite, laat het mij weten.

Lees verder