Terugblik op de reünie

Geplaatst op 22 juni 2017

Lieve familie, nazaten van opa en oma Korrel. Op 21 juni heeft de voorbereidingsgroep van de Korrel reünie van 20 mei 2017, samen met de gastvrije bewoners van de Ronde Hoep West, de familiereünie geëvalueerd. Conclusie: Wij kijken terug op een zeer geslaagde familiebijeenkomst. We waren het erover eens dat de stemming opperbest was en dat iedereen volop het contact gezocht heeft. De fotopuzzeltocht en het gemotoriseerde uitstapje op de strobalen naar het land droegen daar aan bij. Maar zeer zeker ook de geweldige familiequiz uit de koker van Lia en Peter! We vonden het heel sympathiek dat in die quiz ook de familieleden een plekje kregen, die ons helaas ontvallen zijn. Nadrukkelijk willen we jullie daarvoor bedanken. Natuurlijk heb je altijd weer tekort mensen gesproken en vliegt de tijd om. Wat mooi is het dan dat we die prachtige foto’s nog hebben!!! Lieve familie, we zien elkaar graag in deze vrolijke omstandigheden weer over 5! jaar. Namens, Wessel, Anneke, Joke een hartelijke groet, Els.

Lees verder

TV-reportage Cronoble Avila

Geplaatst op 17 juni 2017

Afgelopen week is op de Spaanse TV een reportage uitgezonden over de krokettenfabriek van Bert en Belén uit Avila, Spanje. Joop, de zoon van Bert en Belén, stuurde ons de link naar de video op YouTube. Joop heeft er eigenhandig een ondertiteling aan toegevoegd.De reportage laat zien hoe deze “Spaanse” lekkernijen worden gemaakt en verwerkt.  Klik hier om de reportage te bekijken.  

Lees verder

Korrel reünie 20 mei 2017

Geplaatst op 6 juni 2017

Op 20 mei was het dan zover. Na precies 10 jaar was er weer een Korrel-reünie. En opnieuw vond de reünie plaats op het gastvrije boerenerf van Wes en Rineke in de Rondehoep west. Het werd een bijzondere gezellige en goed verzorgde middag met leuke activiteiten. Dank aan de organisatoren Wessel, Els, Joke en Anneke.De groepsfoto werd gemaakt op de plek waar ook 10 jaar geleden de foto werd gemaakt.Kijk voor alle foto’s op de fotopagina van de website.  

Lees verder

Reünie familie Korrel 20 mei 2017

Geplaatst op 1 mei 2017

Nog 19 nachtjes te gaan. Dan treffen we elkaar weer op het gastvrije erf aan de Ronde Hoep in Ouderkerk aan de Amstel voor de Korrel reünie 2017. De commissie kijkt ernaar uit en duimen voor zonnig weer, passend bij een ‘Korrel-karakter’.

Lees verder