29-10-2011: Slagerij Korrel bestaat 65 jaar

Geplaatst op 5 oktober 2011

Op zaterdag 29 oktober vierde slagerij Korrel haar 65 jarig bestaan.
De slagerij aan de Brink is de enige in Betondorp overgebleven slagerij en wordt geleid door Gerard Korrel, zoon van Kees en Tiny Korrel. Gerard nam vele jaren geleden de slagerij over van zijn ouders. Nog steeds heeft moeder Tiny (87 jaar oud) haar activiteiten in de slagerij. Op de foto hiernaast worden Gerard, Tiny en haar zus Wil gefeliciteerd door een vertegenwoordigster van het Stadsdeel Oost met bloemen. In het volgende artikel van de gemeente Amsterdam leest u hier meer over. Ook op dichtbij.nl kunt u hierover een artikel vinden.

En in de Telegraaf van 11 november 2011 stond hierover dit artikel.
Bekijk ook de uitzending van KoffieMAX van maandag 9 januari 2012 (het begint bij 43:10 minuten).

Zie ook het nieuwsartikel uit 2006 over het 60-jarig bestaan van Slagerij Korrel.

slagerij_korrel_65jaar