Gastenboek familie Korrel

Bijdragen voor het gastenboek graag via het contactformulier


Van: Han Aloserij

Datum: 25 juli 2008

Betreft: Familiewebsite

Hoi Fam. Korrel, ben geen familie maar heb wel erg genoten van de verhalen en oude foto’s. Heb zelf in de Runstraat gewoond en Prinsengracht 545. Wes, Jan en Gerard waren mijn jeugdvrienden. Kan mij nog veel herinneren van die tijd, het was eigenlijk m’n 2e huis, zo vaak als ik bij de heer en mevrouw Korrel over de vloer kwam. Natuurlijk hadden we ook nog de beste slager van Amsterdam in de straat, ook een Korrel. Dhr. Korrel (altijd vrolijk) en mvr Korrel(altijd goed gekapt) en natuurlijk de kinderen Jolanda en Bert en Carla. Vriendelijke groet, Han.


Van: Marieke Buijs

Datum: 1 juli 2007

Betreft: Familiewebsite

Ik vind dit een erg leuke site! Met name de stamboom is erg interresant. Ook leuk om die oude vooroorlogse foto’s te zien waar oma op te zien is, die had ik nog nooit eerder gezien.

Hartelijke groeten van Marieke Buijs


Van: Lies van der Horst

Datum: 30 juni 2007

Betreft: Reünie

Ik hoorde van de week van mijn zus Anneke dat er een website bestond van de familie Korrel. Ik heb hem meteen bezocht. Wat ontzettend leuk om de familiegeschiedenis en de foto’s te bekijken. Ik heb nog lang niet alles gelezen, want hij is ontzettend uitgebreid. Ik was heel blij om de foto’s en het korte verslag van de familiereünie te lezen, zo was ik toch een beetje op de hoogte. Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Ik heb nl. goede herinneringen aan de diverse logeerpartijen. Ik wil ook even melden dat de geboortedatum van Jan en Ilse niet goed zijn. Deze zijn 10 juli 1947 en 30 oktober 1982. De website staat nu bij mijn favorieten hoor.

Hartelijke groet, Lies van der Horst


Van: Anneke van der Meer

Datum: 29 juni 2007

Betreft: Reünie

Hallo Ron,
Na weer een druk weekje na een druk weekend heb ik vanavond de foto’s van afgelopen zondag even rustig bekeken. Ik had maandag natuurlijk wel even snel gekeken vooral naar de groepsfoto maar als je nu gaat kijken geeft het wel een enorm gezellige indruk. Volgens mij heeft iedereen er erg van genoten. Dit succes is ook voor een héél belangrijk deel te danken aan de inbreng van jou, je vader en Peter & Lia. Dit waren de dingen die de dag veel meer waarde hebben gegeven.

Ron ik ben ontzettend blij met wat jij allemaal hebt gedaan voor de reünie en ook weer de foto’s en de tekst op de familiesite.

Ron bedankt en groet,

Anneke


Van: Anneke Nederhoff

Datum: 26 juni 2007

Betreft: Reünie

Hoi Ron, Wat een gezellige dag hebben we gehad met elkaar, en de foto’s zijn echt heel erg leuk geworden. Ik hoop dat we dit evenement kunnen herhalen, met hopelijk wat meer zon. Groetjes Anneke


Van: Wessel Korrel

Datum: 25 juni 2007

Betreft: Reünie

 

Het was een mooie dag gisteren op de reünie. Ik vond het heel leuk om veel neven en nichten weer eens te spreken.

Ron, nog bedankt voor de foto’s.

Wessel


Van: Cees van Houten

Datum: 25 juni 2007

Betreft: Reünie

 

Ron, Prima super snelle service. En mooie plaatjes. Jammer dat er geen tijd was om een beetje bij te klappen op het feest.

Groetjes, Cees


Van: Els de Jong

Datum: 25 juni 2007

Betreft: Reünie

 

Geweldig, Ron, Dank je wel voor je snelle en gedegen fotowerk. Geeft heel goed de gezellige en ontspannen sfeer weer van de middag, die uitstekend georganiseerd en verzorgd was!!

Hartelijke groet, Els de Jong.


Van: Joke van Dalsum

Datum: 25 juni 2007

Betreft: Reünie

Ha Ron, je zat vanmorgen alweer vroeg achter je pc! Leuk om zo snel de foto’s te hebben. Bedankt daarvoor en ook nog voor je andere bijdragen aan de familiereünie (zoals de fotocollage die er gisteren hing). Ik vond het een zeer geslaagde middag en ik denk dat iedereen het zo ervaren heeft en er met veel genoegen op terugkijkt.

Tot ziens en groeten, Joke


Van: Bert de Jong

Datum: 25 juni 2007

Betreft: Reünie

 

Dag Ron,
Dank je voor je foto’s. Je hebt weer geweldig je best gedaan.

Gerda en ik vonden het erg gezellig gister.
We kunnen er met veel plezier op terug kijken.

En wat eerder dan over 20 jaar doen we de volgende reunie.

De lokatie moeten we maar hetzelfde houden.

Al was het alleen maar om dat partijtje boerengolf als nog af te kunnen maken.

Groet,
Bert


Van: Peter Korrel

Datum: 25 juni 2007

Betreft: Reünie

Hallo Ron, Wat een voortvarendheid. Geweldig. Zou dit geheel niet geplaatst kunnen worden bij het tot nu toe lege hoofdje ‘familie gebeurtenissen’? Ik heb de antwoorden van de quiz hieronder staan. Ik heb er een klein verhaaltje van gemaakt, dat verluchtigd zou kunnen worden met wat toepasselijke foto’s. Kijk maar.

Groeten van Peter


Van: Monique Rijlaarsdam

Datum: 25 juni 2007

Betreft: Reünie

Hoi Ron, Leuk om het al weer na te kunnen zien. En een leuk geschreven nieuwsberichtje. Het was gezellig, een goed geslaagde reunie!

Groetjes, Monique.


Van: Trudy van Noort

Datum: 25 juni 2007

Betreft: Reünie

Dag Ron, Leuk, leuk en nog eens leuk al die foto’s en zo snellllllllllllllll. Wat was het een geslaagde reünie, echt Ron, de Korrel familie is gewoon een leuke familie. Ik ben gewoon nu nog aan het afkicken. Nogmaals bedankt voor je inzet voor de reünie zonder fotograaf hadden we geen zichtbare herinneringen.

Het was gisteren een fantastische familiedag dankzij de inzet van iedereen!!! Mijn conclusie is dat we een leuke, gezellige en vooral een warme familie zijn.

groetjes Trudy


Van: Ko Buijs

Datum: 24 juni 2007

Betreft: Reünie

Vandaag zijn Mieke en ik op de familiereünie geweest en wel op historische grond in Ouderkerk a/d Amstel en dat is een onvergetelijke middag en avond geworden. We hebben zeer vele gesprekken gevoerd en (dierbare) herinneringen opgehaald. Wij willen vooral Trudy en Anneke heel hartelijk danken voor alle inzet. Ook past een woord van dank voor de gastvrijheid van de familie Korrel’s om ons onderdak te geven op de Roedehoep-West. Het was allemaal fantastisch tot en met de catering toe.

Hartelijk gegroet. Ko Buijs